和牛・海鮮しゃぶしゃぶS O R A -天空-

Wagyu & Seafood shabu shabu diningS O R A

Wagyu & Seafood shabu shabu diningS O R A

Wagyu & Seafood shabu shabu diningS O R A

Wagyu & Seafood shabu shabu diningS O R A

北海道のおいしい熟成和牛でリゾートステイを高揚させる”半個室のプライベート和空間”北海道で唯一経済産業省の認定を受けた、弊社の「北海道ドライエイジング研究センター」より高品質な北海道産エイジングビーフをしゃぶしゃぶで提供しております。美味しい北海道産熟成和牛を厳選飛魚(あご)出汁で堪能。至福の空間を満喫していただけます。また、朝食では“和”と“洋”3種類から選べる朝食セットや毎朝焼きたての自家製ローストビーフなどをご用意。リゾナーレから望む絶景を目の前に、最上の朝食時間をお過ごしいただけます。

The “Wa” (Japanese) space upgrades your resort stay with delicious aged wagyu beef from Hokkaido.

We offer high quality Hokkaido aged beef in shabu shabu from our “Hokkaido Dry-Aging Research Center”, the only research center certified by Ministry of Economy, Trade and Industry in Hokkaido. Please enjoy the delicious aged wagyu with our broth made with specially selected flying fish. at the seafood market booth, extremely fresh seafood direct delivered from 【Hakodate Fishing Port】 【Tomakomai Fishing Port】is displayed and sold. We also offer guts removal and fish scale service at the spot. We would like you to enjoy the blissful space while feeling the pleasure you choose.

以北海道美味熟成和牛讓度假村之旅提升到最高潮的“和”之空間。

北海道唯一受經濟產業省認證的本公司「北海道乾燥熟成研究中心」,提供高品質的北海道產熟成牛肉來作為涮涮鍋食材。享受在嚴選飛魚高湯涮著美味熟成和牛的奢華饗宴。海鮮市場攤位則展示販售從【函館漁港】【苫小牧漁港】直送鮮度絕佳的海鮮,並現場為您處理。我們希望客人可以一面感受選料的樂趣,一面充分享受至福的空間。

以北海道美味熟成和牛让度假村之旅提升到最高潮的“和”之空间。

北海道唯一受经济产业省认证的本公司「北海道干燥熟成研究中心」,提供高品质的北海道产熟成牛肉来作为涮涮锅食材。享受在严选飞鱼高汤涮着美味熟成和牛的奢华飨宴。海鲜市场摊位则展示贩售从【函馆渔港】【苫小牧渔港】直送鲜度绝佳的海鲜,并现场为您处理。我们希望客人可以一面感受选料的乐趣,一面充分享受至福的空间。

홋카이도의 맛있는 숙성 와규(일본산 소고기)로 리조트 스테이를 더욱 즐겁게하는 “와(和, 화)”공간.

홋카이도에서 유일하게 경제산업성의 인정을 받은 당사의 「홋카이도 드라이 에이징 연구 센터」에서 높은 품질의 홋카이도산 에이징 비프(소고기)를 샤브샤브로 제공 하고 있습니다. 맛있는  숙성 와규(일본산 소고기)를 엄선, 날치(턱) 국물로 만끽해 주시고, 해산물시장 부스에서는 【하코다테 어항】【도마코마이 어항】에서 직송한 신선도 높은 해산물을 전시 판매하며 그 자리에서 손질하여 제공하고 있습니다. 고객여러분께서는  선택하는 즐거움과 행복한 공간을 만끽해 주시기를 바랍니다.

場所
リゾナーレトマム ノース31階
Place
RISONARE Tomamu NORTH 31F
場所
RISONARE Tomamu NORTH 31F
场所
RISONARE Tomamu NORTH 31F
장소
RISONARE Tomamu NORTH 31F
期間
Open Period
營業期間
营业期间
영업기간
【ディナー】 [Dinner] [Dinner] [Dinner] [Dinner]
2019年12月1日~2020年3月31日 1 Dec 2019 to 31 Mar 2020 2019年12月1日~2020年3月31日 2019年12月1日~2020年3月31日 2019년12월1일~2020년3월31일
17:00~22:00 (LO 21:30)

【朝食】 [Breakfast] [Breakfast] [Breakfast] [Breakfast]
2019年12月2日~2020年4月1日 2 Dec 2019 to 1 Apr 2020 2019年12月2日~2020年4月1日 2019年12月2日~2020年4月1日 2019년12월2일~2020년4월1일
7:00 ~10:00(L.O.9:30)
平均ご利用金額

【夕食】8,000円程度

Average cost

【夕食】8,000円程度

平均消費金額

【夕食】8,000円程度

平均消費金額

【夕食】8,000円程度

Average cost

【夕食】8,000円程度

席数
74席
No. of seats
74
座位數
74
席位数
74
정원
74
お支払い
Payment
支付方法
支付方法
Payment
予約
Reservation
預約活動
预订
인터넷 예약
【ディナー】予約可(ホームページにて予約受付)
ディナー
[Dinner]We take reservations(Online booking available)
Dinner
[晚餐]We take reservations(Online booking available)
晚餐
[晚餐]We take reservations(Online booking available)
晚餐
[디너]We take reservations(Online booking available)
디너

【朝食】予約可(ご到着後フロントスタッフにお申し付けください)
[Breakfast]We take reservations (Please contact the front desk staff after your arrival)
[早餐]We take reservations (Please contact the front desk staff after your arrival)
[早餐]We take reservations (Please contact the front desk staff after your arrival)
[조식]We take reservations (Please contact the front desk staff after your arrival)

 

pagetop